cazare in predeal karpaten

Wiki Article



cazare predeal piscina
Am fost un grup de 4 persoane, și a fost a doua oară cand am decis să ne cazăm aici. Apartamentele sunt mari, spatioase, curate. Paturile foarte confortabile, iar la 10 moment de mers găsiți cele mai bune restaurante din Predeal.

Всё отлично. Чисто,уютно. Шикарное расположение. Отзывчивые хозяева.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Se bucură de o locație convenabilă la 400 de metri de centrul orașului și este decorată în stil tirolez unic. Toate camerele mobilate person sunt izolate fonic și au balcon.

Apartamentul foarte confortabil și călduros, dotat cu cele necesare unor zile cozy & liniștite, cu priveliște superbă de oriunde te-ai uita. Zonă liniștită, clădirea cu apartamentele este una aranjata frumos și, la fel, un loc cu respect vezi tot pentru liniștea celor cazați.

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din interior

“With them is usually great. This is often my favourite hotel from the mountainside. From the winter is usually heat.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să experienceți o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut sejurul la o unitate de cazare.

 Ia-ți familia, prietenii descopera și vino la noi! Îți garantăm că vei găsi un loc relaxant cu aer curat, unde vei putea să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Direct Booking ofera mai mult decat rezervari on line, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti.

Anything was exceptional, we cherished our continue to be on the hotel. The situation is perfect, pretty near to dining establishments and stores. It was extremely cleanse, the personnel ended up super nice and valuable and also the breakfast was delicious.

cazare predeal cu piscina interioara Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative produce automat si afla mai multe neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria. Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

Far too negative our keep was so brief, we would've beloved to spend extra time there. To any individual wishing to spend a stunning family vacation in Sinaia, I recommend info it.

Some rooms offer mountain views in addition to a balcony. Hotel Bulevard Predeal gives a 24-hour entrance desk company and has convention and party facilities. A spacious restaurant can be found on web-site and also the hotel also incorporates a cellar cafe and a summer season terrace. Additional restaurants as well as a food market are beside the assets. The Predeal Train Station is 1640 feet away as well as the Peles Castle is 8.1 mi away.

Report this wiki page